Tunturi Run Go 70

( 0) 0 anmeldelser
Score
00
100

Dagens priserPrisudvikling
Either a table must be specified, or this shortcode will only work on products with a proper table specified

Max motoreffekt

Max motoreffekt

Max hastighed

Max hastighed

Løbeflade

Løbeflade

Max brugervægt

Max brugervægt

Max stigning

Max stigning

Se alle specifikationer

Testplacering

Alle løbebånd
 Nr. 39 ud af 8

Bedste løbebånd »


Anmeldelser af Tunturi Run Go 70

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
Der er ikke nogen brugeranmeldelser.
Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.

Tunturi Run Go 70 Tunturi Run Go 50 Reebok ZR8 Tunturi Pure Run 2.1 Tunturi Pure Run 4.1
Score
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
Pris kr. kr. kr. kr. kr.
Testresultater
Max motoreffekt
Max hastighed
Løbeflade størrelse
Max brugervægt
Antal programmer
Løbebåndets vægt
Max stigning

Beskrivelse af Tunturi Run Go 70

Tunturi Run Go 70 er et løbebånd udstyret med flere forskellige træningsprogrammer og med en tophastighed på 20 km/t. Mere præcist kan hastigheden reguleres mellem 0,8-20 km/t. Derudover kan stigningen justeres mellem 0-12%, således du kan træne med den ønskede intensitet, samt sørger computeren for konstant visning af de mest relevante data under træningen. Ydermere er løbebåndet forsynet med en kraftfuld 4 HK peak motor (DC) og ved at folde det sammen optages begrænset med plads ved opbevaring. Alt i alt et intuitivt løbebånd, som er nemt at benytte for selv de mere uerfarne brugere og en computer, som tilbyder de mest basale funktioner og lidt ekstra.
 

Display og funktioner

Hold øje med din træning, takket være et LCD display som viser tid, distance, hastighed, kalorieforbrug, stigning og puls. Sensorer placeret på løbebåndet, sørger for en nøjagtig måling af pulsen eller du kan vælge at tilkøbe pulsbælte. Med i alt 23 træningsprogrammer er der mulighed for at vælge et træningsprogram, der passer til humøret og med 12 forskellige intensitetsniveauer kan sværhedsgraden tilpasses optimalt. Al betjening foregår elektronisk via display, således du ikke skal foretage indstillinger manuelt.
 

Yderligere information

Med integrerede transporthjul er det nemt at flytte løbebåndet fra A til B. Den har også en flaskeholder, så du altid har koldt vand lige ved hånden, samt sørger justerbare støtteben for at løbebåndet altid er placeret korrekt. Endvidere har løbefladen en tykkelse på 25 mm og arealet er 50 cm x 149 cm (bredde x længde). Den forholdsvis store løbeflade giver altså en god bevægelsesfrihed, så du ikke behøves være alt for bekymret for at skulle falde af i farten. Som tidligere benævnt kan løbebåndet foldes, så det bliver mere kompakt og den maksimale brugervægt er 135 kg.


Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...