Tunturi Run Go 50

( 0) 0 anmeldelser
Score
00
100

Dagens priserPrisudvikling
Either a table must be specified, or this shortcode will only work on products with a proper table specified

Max motoreffekt

Max motoreffekt

Max hastighed

Max hastighed

Løbeflade

Løbeflade

Max brugervægt

Max brugervægt

Max stigning

Max stigning

Se alle specifikationer

Testplacering


Anmeldelser af Tunturi Run Go 50

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
Der er ikke nogen brugeranmeldelser.
Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.

Tunturi Run Go 50 Tunturi Pure Run 1.1 Tunturi Run Go 10 Abilica Premium 9500 Tunturi Run Go 20
Score
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
Pris kr. kr. kr. kr. kr.
Testresultater
Max motoreffekt
Max hastighed
Løbeflade størrelse
Max brugervægt
Antal programmer
Løbebåndets vægt
Max stigning

Beskrivelse af Tunturi Run Go 50

Tunturi Run Go 50 er et kraftfuld løbebånd udstyret med en 2,75 HK DC motor og med mulighed for peak ydelse på 3,5 HK. Skærmen er forholdsvis innovativ og designet til at være særligt nem at benytte for selv de mere uerfarne brugere og samtidig tilbyde en række gode funktioner. Her er blandt andet mulighed for at vælge mellem forskellige træningsprogrammer, brugerprogrammer, regulering af hastighed, intensitet justering og naturligvis overblik over de mest relevante træningsdata. På hver side af skærmen er der mulighed for opbevaring til eksempelvis vandflaske, telefon eller noget helt andet. Løbebåndet kan let foldes når det ikke benyttes, således det fylder begrænset ved opbevaring.
 

Display og funktioner

Selv de mere uerfarne brugere vil hurtigt være i stand til at finde ud af displayet. Funktioner og muligheder er tydeligt afmærkede med henholdsvis piktogrammer og tekst. Tunturi Run Go 50 har 16 programmer installeret, så man kan tilrettelægge træningen, afhængig af hvad man ønsker at fokusere på. Er det vægttab, interval, genoptræning eller noget helt andet, så er der programmer til dette. Ydermere er der samtidig 2 brugerprogrammer, således i kan have hver jeres indstillinger. Hvis man ikke ønsker at benytte træningsprogram, så er det bestemt også en mulighed, samt kan man altid justere på stigningen (intensiteten) fra 0-12 %. Pulsen måles i form af håndpulsmåling, men du har også mulighed for at tilslutte trådløst pulsbælte (kræver dog tilkøb).
 

I løbet af træningen vil skærmen løbende give information omkring; Hastighed, tilbagelagt distance, tid, kalorieforbrug, stigning og puls. En løbeflade på 50 cm x 149 cm (bredde x længde) giver dig god frihed under løb og løbefladens tykkelse er i øvrigt 25 mm.
 

Yderligere information

Tunturi Run Go 50 har en vægt på 110 kg og det er derfor ikke ligefrem nemt at flytte den rundt. Det er dog løst takket være integrerede transporthjul, som gør det nemt at komme fra A til B. Dernæst har løbebåndet justerbare støtteben og der er mulighed for at folde den sammen til 78 cm x 85 cm x 172 cm. Når løbebåndet ikke er foldet sammen har det dimensionerne 198 cm x 85 cm x 132 cm. Tunturi Run Go 50 bør ikke benyttes af brugere over 135 kg.


Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...