Tunturi Run Go 30

( 0) 0 anmeldelser
Score
00
100

Dagens priserPrisudvikling
Either a table must be specified, or this shortcode will only work on products with a proper table specified

Max motoreffekt

Max motoreffekt

Max hastighed

Max hastighed

Løbeflade

Løbeflade

Max brugervægt

Max brugervægt

Max stigning

Max stigning

Se alle specifikationer

Testplacering


Anmeldelser af Tunturi Run Go 30

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
Der er ikke nogen brugeranmeldelser.
Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.

Tunturi Run Go 30 Tunturi Run Go 10 Kettler Axos Sprinter 3 Tunturi Run Go 15 Tunturi Platinum
Score
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
Pris kr. kr. kr. kr. kr.
Testresultater
Max motoreffekt 1.5 Hk
Max hastighed 12 km/t
Løbeflade størrelse 120x43 cm
Max brugervægt 110 kg
Antal programmer
Løbebåndets vægt
Max stigning 10 %

Beskrivelse af Tunturi Run Go 30

Tunturi Run Go 30 er et kraftfuldt løbebånd udstyret med en 2,5 HK motor og mulighed for at peake ydelsen op til 3,25 HK, når der skal løbes stærkt. Juster hastigheden i intervallet 1-18 km/t og indstil den ønskede intensitet i 10 forskellige niveauer. Med muligheden for at vælge mellem flere forskellige træningsprogrammer er det helt op til dig, hvorvidt der skal fokuseres på opbyggelse af muskulatur, forbedre formen eller noget helt andet og med muligheden for at oprette brugerprofiler, kan favoritindstillingerne gemmes for 2 personer. Ydermere har Tunturi Run Go 30 en løbeflade på 46 cm x 137 cm, hvilket er forholdsvis stort. Det giver dig derfor en god frihed under træningen, hvor du ikke er nødsaget til at løbe på en nærmest lige linje, hvilket kan være svært specielt når trætheden begynder at træde til.
 

Display og funktioner

Med integreret pulsmåler i håndtagene er det nemt at få et konstant overblik over pulsen. Derudover har du også mulighed for at benytte trådløst pulsbælte, dog skal dette tilkøbes. På LCD skærmen finder du løbende informationer omkring hastighed, tid, tilbagelagt distance, stigning, kalorieforbrug og puls. Træn frit eller vælg mellem et af de 13 forskellige træningsprogrammer, som giver mulighed for at fokusere på det område du ønsker og samtidig kan der oprettes op til 2 brugerprofiler, hvor favoritindstillingerne kan lagres. Alt i alt et løbebånd, der tilbyder en række gode funktioner, uden at man er nødsaget til at ofre en formue og som kan benyttes af brugere op til 120 kg.
 

Transporthjul og flaskeholder

Med indbyggede transporthjul bliver det nemmere at komme frem og tilbage, eksempelvis hvis man ønsker at træne foran TV’et eller noget helt andet. Med 2 opbevaringsrum på hver side af skærmen har man mulighed for at opbevare telefon, nøgler, vandflaske mm.
 

Yderligere information

Fold løbebåndet, således det optager mindst mulig plads. Mere præcist kan løbebåndet foldes til dimensionerne 71 cm x 77,5 cm x 155 cm og i sin fulde størrelse har det dimensionerne 179 cm x 77,5 cm x 121 cm. Med justerbare støtteben kommer løbebåndet til at stå godt, uanset hvor det er placeret.


Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...