Tunturi Run Go 20

( 0) 0 anmeldelser
Score
00
100

Dagens priserPrisudvikling


Ansvarsfraskrivelse: Prisdataen er baseret på de forhandlere, der vises på siden.


Max motoreffekt

Max motoreffekt

Max hastighed

Max hastighed

Løbeflade

Løbeflade

Max brugervægt

Max brugervægt

Max stigning

Max stigning

Se alle specifikationer

Testplacering


Anmeldelser af Tunturi Run Go 20

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
Der er ikke nogen brugeranmeldelser.
Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.

Tunturi Run Go 20 Tunturi Run Go 30 Tunturi Platinum Reebok GT40s Tunturi Run Go 15
Score
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
Pris kr. kr. kr. kr. kr.
Testresultater
Max motoreffekt 2 Hk
Max hastighed 16 km/t
Løbeflade størrelse 43x130 cm
Max brugervægt 120 kg
Antal programmer 15
Løbebåndets vægt 68 kg
Max stigning 12 %

Beskrivelse af Tunturi Run Go 20

Tunturi Run Go 20 har en tophastighed på 16 km/t og giver mulighed for at regulere på intensiteten i 10 niveauer. Vælg mellem flere forskellige træningsprogrammer, som fokuserer på din ønskede trænings udvikling, hvad end det er opbygning af muskler eller forbedring af formen. På LCD displayet fås et konstant overblik over de mest relevante data i løbet af træningen og med sensorerne i håndtagene måles pulsen præcist. Derudover er det også en mulighed at tilslutte pulsbælte, men det kræver dog tilkøb. Endvidere er der altid nem adgang til vandflasken med 2 mindre opbevaringsrum ved siden af skærmen. Her kan naturligvis også være telefon, nøgler eller noget helt andet. Tunturi Run Go 20 kan benyttes af brugere på op til 120 kg.

Display og funktioner

I forhold til løbebåndets pris, så tilbydes en række gode funktioner. Displayet viser alle relevante informationer, såsom tilbagelagt distance, hastighed, tid, kalorieforbrug, stigning og puls. Derudover kan der vælges i mellem 9 forinstallerede træningsprogrammer og oprettes 1 brugerprofil til favoritindstillingerne. Alle de forskellige funktioner og indstillinger reguleres på computeren, som er udviklet til at være intuitiv, selv for de mere uerfarne brugere. Ydermere har løbefladen målene 46 cm x 137 cm (bredde x længde).

Transporthjul og flaskeholder

Det er ikke altid lige nemt at flytte et 93 kg tungt løbehjul og det er derfor praktisk med de integrerede transporthjul. Kom nemt fra A til B og hvis man ønsker at se TV i løbet af træningen, kan dette ligeledes lade sig gøre uden alt for meget besvær med flytningen. Endvidere er der mulighed for opbevare af drikkeflaske, nøgler, telefon eller noget helt andet i rummene ved siden af skærmen.

Yderligere information

Løbebåndet kan foldes efter brug, hvorved det kommer til at fylde mindre i længden – dog lidt mere i højden. Mere præcist er dimensionerne for løbebåndet 179 cm x 77,5 cm x 121 cm (ikke sammenfoldet) og 71 cm x 77,5 cm x 155 cm (sammenfoldet). Bemærk at løbebåndet har justerbare støtteben, så man sikrer det står godt, uanset hvor det er placeret. Den maksimale brugervægt for benyttelse af løbebåndet er 120 kg.


Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...