Tunturi Run Go 10

( 0) 0 anmeldelser
Score
00
100

Dagens priserPrisudvikling
Either a table must be specified, or this shortcode will only work on products with a proper table specified

Max motoreffekt

Max motoreffekt

Max hastighed

Max hastighed

Løbeflade

Løbeflade

Max brugervægt

Max brugervægt

Max stigning

Max stigning

Se alle specifikationer

Testplacering

Alle løbebånd
 Nr. 43 ud af 8

Bedste løbebånd »


Anmeldelser af Tunturi Run Go 10

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
Der er ikke nogen brugeranmeldelser.
Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.

Tunturi Run Go 10 Tunturi Run Go 15 Tunturi Platinum Reebok GT40s Tunturi Pure Run 10.1
Score
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
Pris kr. kr. kr. kr. kr.
Testresultater
Max motoreffekt 2 Hk
Max hastighed 16 km/t
Løbeflade størrelse 43x130 cm
Max brugervægt 120 kg
Antal programmer 15
Løbebåndets vægt 68 kg
Max stigning 12 %

Beskrivelse af Tunturi Run Go 10

Tunturi Run Go 10 er ideelt til hjemmebrugeren, der ønsker en maskine med en række gode funktioner, uden at være nødsaget til at ofre en formue. Modellen er udstyret med en simpel computer, hvor der er adgang til diverse træningsprogrammer, samt muligheden for at justere på intensiteten i 10 niveauer. Det er naturligvis ikke en nødvendighed at benytte træningsprogrammerne, da du ligeledes kan træne frit og få overblik over de vigtigste data under træningen. Endvidere er løbebåndet med sensorer i håndtaget til pulsmåling, men ønsker du trådløs måling kan der tilsluttes pulsbælte. Fold løbebåndet sammen efter brug, således det kun fylder omtrent halvt så meget i længden.
 

Display og funktioner

Få konstant visning af de mest basale data i form af hastighed, tid, distance, kalorieforbrug, stigning og puls. Derudover kan hastigheden reguleres mellem 0,8-16 km/t og stigningen kan justeres i intervallet 0-10 %. Stigningen reguleres elektronisk på displayet. Ydermere er der mulighed for at vælge mellem 8 forskellige træningsprogrammer, således der er noget for enhver smag – uanset om der skal fokuseres på opbygning af muskler eller øget udholdenhed. Løbefladen har målene 43,5 cm x 130 cm.
 

Yderligere information

Tunturi Run Go 10 er udstyret med en 1,25 HK motor, men med mulighed for at peake ydelsen til 2 HK. Derudover har den transporthjul og er ligeledes med justerbare støtteben, hvilket sikrer at den er placeret korrekt. Løbebåndets dimensioner er 175 cm x 78 cm x 132, men du har mulighed for at folde den til 94 cm x 78 cm x 152 cm. Derved fylder den i højden i stedet for længden.


Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...