Tunturi Pure Run 6.1

( 0) 0 anmeldelser
Score
00
100

Dagens priserPrisudvikling
Either a table must be specified, or this shortcode will only work on products with a proper table specified

Max motoreffekt

Max motoreffekt

Max hastighed

Max hastighed

Løbeflade

Løbeflade

Max brugervægt

Max brugervægt

Max stigning

Max stigning

Se alle specifikationer

Testplacering

Alle løbebånd
 Nr. 42 ud af 8

Bedste løbebånd »


Anmeldelser af Tunturi Pure Run 6.1

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
Der er ikke nogen brugeranmeldelser.
Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.

Tunturi Pure Run 6.1 Tunturi Pure Run 1.1 Tunturi Run Go 10 Abilica Premium 9500 Tunturi Run Go 20
Score
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
Pris kr. kr. kr. kr. kr.
Testresultater
Max motoreffekt
Max hastighed
Løbeflade størrelse
Max brugervægt
Antal programmer
Løbebåndets vægt
Max stigning

Beskrivelse af Tunturi Pure Run 6.1

Tunturi Pure Run 6.1 er et eksklusivt løbebånd, som er velegnet til selv de mere krævende udøvere. Løbebåndet har en tophastighed på 20 km/t, med mulighed for at justere i intervaller af 0,1 km/t. Derudover kan intensiteten / stigningen reguleres i 12 niveauer, samt er der en række forskellige træningsprogrammer, således der er noget til enhver smag – uanset om der skal forbrændes fedt eller opbygges muskler. Ydermere er det en mulighed at oprette op til 20 forskellige brugerprofiler, hvor man får overblik over personlige mål, favoritindstillinger og ikke mindst favoritprogram. Endvidere er der adgang til diverse fitnesstest, heriblandt “Cooper” og “2 km gangtest”, samt sørger computeren for at vise et konstant overblik over de mest relevante data under træningen.
 

Display og funktioner

Displayet er i den grad en fryd for øjet og giver adgang til en lang række gode funktioner. Først og fremmest tilbydes visning af hastighed, tid, distance, stigning, kalorieforbrug og puls. Ligeledes er der mulighed for trådløs pulsmåling ved tilkøb af pulsbælte, men du har også mulighed for at benytte pulsmåleren, som er integreret i håndtagene. Der er i alt 15 forskellige træningsprogrammer og op til 20 personlige brugerprofiler kan oprettes.
 

En smart feature ved Tunturi Pure Run 6.1 er desuden de 2 fitness test “Cooper” og “2km gang”. Følg med i udviklingen indenfor både kondition, udholdenhed og styrke. Dernæst har løbebåndet en forholdsvis stor løbeflade på 50 x 150 cm, hvilket giver dig en god frihed under træningen. Bæltet er desuden 22 cm tykt og sikrer at det nærmest kan holde hele maskinens levetid. Tunturi Pure Run 6.1 har integrerede højtalere.
 

Yderligere information

Med transporthjul på undersiden af løbebåndet, er det ikke noget problem at komme frem eller tilbage. Ligeledes er der justerbare støtteben, hvilket sikrer dig at den altid er placeret korrekt. Den maksimale brugervægt er 150 kg.


Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...