Tunturi Pure Run 4.1

( 0) 0 anmeldelser
Score
00
100

Dagens priserPrisudvikling
Either a table must be specified, or this shortcode will only work on products with a proper table specified

Max motoreffekt

Max motoreffekt

Max hastighed

Max hastighed

Løbeflade

Løbeflade

Max brugervægt

Max brugervægt

Max stigning

Max stigning

Se alle specifikationer

Testplacering


Anmeldelser af Tunturi Pure Run 4.1

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
Der er ikke nogen brugeranmeldelser.
Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.

Tunturi Pure Run 4.1 Tunturi Run Go 30 Kettler Axos Sprinter 3 Tunturi Run Go 15 Tunturi Platinum
Score
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
Pris kr. kr. kr. kr. kr.
Testresultater
Max motoreffekt 1.5 Hk
Max hastighed 12 km/t
Løbeflade størrelse 120x43 cm
Max brugervægt 110 kg
Antal programmer
Løbebåndets vægt
Max stigning 10 %

Beskrivelse af Tunturi Pure Run 4.1

Tunturi Pure Run 4.1 er et løbebånd udstyret med en 2,5 HK DC motor med ydelsesboost op til 4,5 HK. Tophastigheden er 18 km/t og du har mulighed for at regulere i intervaller af 0,1 km/t, hvilket gør at hastigheden kan indstilles meget præcist. Derudover kan intensiteten justeres i 12 niveauer og med diverse forinstallerede programmer kan træningen tilrettelægges optimalt. Endvidere kan der oprettes op til 3 brugerprofiler, hvor man har mulighed for at gemme personlige indstillinger, egne mål og ikke mindst favoritprogrammer. LED skærmen viser alle relevante oplysninger og ved på hver side af skærmen, er ligeledes opbevaringsrum til eksempelvis vandflaske og telefon.
 

Display og funktioner

Al betjening af løbebåndet foregår via drejehjulet og der store knapper ved computeren. Computeren giver visning af tid, hastighed, stigning, distance, puls og kalorieforbrug. Du har enten mulighed for at måle pulsen igennem håndtagene eller ved at forbinde et trådløst pulsbælte (pulsbælte kræver tilkøb). Med 13 træningsprogrammer kan du selv designe, hvordan din træning skal udforme sig og med mulighed for at oprette brugerprofiler kan personlige indstillinger gemmes for op til 3 brugere. Ydermere er løbebåndet udstyret med indbyggede højtalere.
 

Yderligere information

Løbebåndet har en vægt på 150 kg, hvilket skaber høj stabilitet under driften. Endvidere er det udstyret med transporthjul, hvilket gør det meget nemmere at komme fra A til B. Med justerbare støtteben sikres at løbebåndet er korrekt placeret, og med de to opbevaringsrum ved siden af displayet er der godt med plads til både telefon, nøgler, vandflaske eller noget helt andet. Den maksimale brugervægt for modellen er 135 kg.


Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...