Tunturi Pure Run 3.1

( 0) 0 anmeldelser
Score
00
100

Dagens priserPrisudvikling
Either a table must be specified, or this shortcode will only work on products with a proper table specified

Max motoreffekt

Max motoreffekt

Max hastighed

Max hastighed

Løbeflade

Løbeflade

Max brugervægt

Max brugervægt

Max stigning

Max stigning

Se alle specifikationer

Testplacering


Anmeldelser af Tunturi Pure Run 3.1

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
Der er ikke nogen brugeranmeldelser.
Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.

Tunturi Pure Run 3.1 Nordic Track T17.5 Tunturi Pure Run 1.1 Tunturi Pure Run 6.1 Abilica Premium 9500
Score
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
Pris kr. kr. kr. kr. kr.
Testresultater
Max motoreffekt
Max hastighed
Løbeflade størrelse
Max brugervægt
Antal programmer
Løbebåndets vægt
Max stigning

Beskrivelse af Tunturi Pure Run 3.1

Tunturi Pure Run 3.1 er et kraftfuld løbebånd udstyret med en overskuelig computer. Motoren yder kontinuerligt 3 HK DC, men peaker helt op til 5,5 HK, hvis der eksempelvis skal spurtes. Endvidere er der elektronisk regulering af både hastighed og intensitet, hvor hastigheden kan reguleres i intervallet 0,8 – 20 km/t og intensiteten i 12 niveauer. Det er med andre ord helt op til dig som bruger hvordan træningen skal tilrettelægges og ved at oprette brugerprofiler kan du gemme dine personlige indstillinger for op til 3 brugere. Ydermere er løbebåndet forsynet med diverse træningsprogrammer, samt giver computeren et godt overblik over dine data i løbet af træningen. Bemærk at løbebåndet kan foldes, således det kun fylder omtrent halvdelen i længden.
 

Display og funktioner

Få overblikket under træningen både hvad angår hastighed, distance, tid, kalorieforbrug, stigning og puls. Pulsen måles ved hjælp af håndpuls, men du har ligeledes mulighed for at tilslutte pulsbælte – dog kræver det tilkøb af bæltet. Ydermere kan der vælges mellem 23 træningsprogrammer, således du kan fokusere på det område hvor du ønsker forbedring, uanset om det er opbygning af muskulatur, forbedring af form eller noget helt andet. Gem indstillingerne for op til 3 brugere, så der bliver nem adgang til favoritindstillingerne og personlige mål. Derudover har løbefladen målene 51 cm x 142 cm (bredde x længde). Derved får du godt med plads, uanset løbestil.
 

Tablet kompatibel og USB oplader

Tunturi Pure Run 3.1 er udviklet, således der er plads til at have en tablet stående – dog kan den ikke direkte forbindes til løbebåndets computer. Derudover er der indbygget USB oplader, som eksempelvis kan benyttes til tabletten.
 

Yderligere information

Tunturi Pure Run 3.1 er udstyret med både transporthjul og justerbare støtteben. Derudover kan løbebåndet foldes til at have målet 106 cm i længden, hvor den i sin fulde størrelse har 188 cm. Løbebåndets maksimale brugervægt ligger på 135 kg.


Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...