Tunturi Pure Run 2.1

( 0) 0 anmeldelser
Score
00
100

Dagens priserPrisudvikling
Either a table must be specified, or this shortcode will only work on products with a proper table specified

Max motoreffekt

Max motoreffekt

Max hastighed

Max hastighed

Løbeflade

Løbeflade

Max brugervægt

Max brugervægt

Max stigning

Max stigning

Se alle specifikationer

Testplacering

Alle løbebånd
 Nr. 47 ud af 8

Bedste løbebånd »


Anmeldelser af Tunturi Pure Run 2.1

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
Der er ikke nogen brugeranmeldelser.
Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.

Tunturi Pure Run 2.1 Reebok GT40s Tunturi Run Go 15 Tunturi Run Go 70 Reebok ZR8
Score
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
Pris kr. kr. kr. kr. kr.
Testresultater
Max motoreffekt 2 Hk
Max hastighed 16 km/t
Løbeflade størrelse 43x130 cm
Max brugervægt 120 kg
Antal programmer 15
Løbebåndets vægt 68 kg
Max stigning 12 %

Beskrivelse af Tunturi Pure Run 2.1

Tunturi Pure Run 2.1 er et løbebånd, der tilbyder en række gode egenskaber og samtidig befinder sig i et forholdsvis attraktivt prisleje. Computeren er nem at benytte for selv de mere uerfarne brugere, samt kan hastigheden justeres fra 0,8 – 18 km/t og intensiteten i 12 niveauer. Med andre ord vælger du selv hvilken belastning, som du ønsker at træne med og takket være en række forskellige træningsprogrammer har du ligeledes mulighed for at vælge hvor dit fokus skal være. Er det vægttab, muskelopbyggelse, bedre form eller genoptræning? Endvidere kan der oprettes 3 brugerprofiler, således 3 personer har mulighed for at gemme personlige indstillinger i forhold til mål, favoritprogram osv. Tunturi Pure Run 2.1 kan foldes sammen når der ikke benyttes, så det kun fylder omtrent halvdelen i længden.
 

Display og funktioner

Et overskueligt display giver ikke alene adgang til en række gode funktioner, men samtidig vises de vigtigste data i løbet af træningen. Heriblandt er hastigheden, tiden, kalorieforbruget, distancen, pulsen og stigningen. Al betjening inklusive regulering af stigning foregår elektronisk, således du ikke manuelt skal til justere. I forhold til træningsprogrammer, så er modellen forsynet med 20 og antallet af brugerprofiler, der kan oprettes er 3. Pulsmålingen foregår ved hjælp af sensorer i håndtaget, men du har ligeledes mulighed for at tilslutte pulsbælte (tilkøb), hvis du ønsker trådløs pulsmåling. Ydermere har Tunturi Pure Run 2.1 en løbeflade med målene 51 cm x 142 cm (bredde x længde), så der er rigeligt med frihed uanset løbestil.
 

USB oplader og transporthjul

Integreret USB oplader er bestemt en god egenskab i en tid, hvor smartphonen i den grad er en del af mange personers hverdag. Hav den altid opladet og nemt tilgængelig under træningen, så man eksempelvis altid har adgang til musik – uden med tanke på at den skulle gå ud for strøm. Transporthjul derimod er en ting, som de fleste løbebånd er udstyret med og også denne.
 

Yderligere information

Som tidligere benævnt er Tunturi Pure Run 2.1 foldbart. Mere præcist kan det foldes til 106 cm i længden, hvor det i sin fulde størrelse er 188 cm i længden. Ydermere er der justerbare støtteben og den maksimale brugervægt er 135 kg.


Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...