Tunturi Pure Run 10.1

( 0) 0 anmeldelser
Score
00
100

Dagens priserPrisudvikling
Either a table must be specified, or this shortcode will only work on products with a proper table specified

Max motoreffekt

Max motoreffekt

Max hastighed

Max hastighed

Løbeflade

Løbeflade

Max brugervægt

Max brugervægt

Max stigning

Max stigning

Se alle specifikationer

Testplacering

Alle løbebånd
 Nr. 46 ud af 8

Bedste løbebånd »


Anmeldelser af Tunturi Pure Run 10.1

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
Der er ikke nogen brugeranmeldelser.
Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.

Tunturi Pure Run 10.1 Tunturi Platinum Reebok GT40s Tunturi Run Go 15 Tunturi Run Go 70
Score
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
Pris kr. kr. kr. kr. kr.
Testresultater
Max motoreffekt 2 Hk
Max hastighed 16 km/t
Løbeflade størrelse 43x130 cm
Max brugervægt 120 kg
Antal programmer 15
Løbebåndets vægt 68 kg
Max stigning 12 %

Beskrivelse af Tunturi Pure Run 10.1

Er du på udkig efter et løbebånd hvor eksklusivitet går forud for pris, så kan Tunturi Pure Run 10.1 være et rigtig godt valg. Løbebåndet er udstyret med en 15″ LED farveskærm, som både gør det muligt at se alle relevante løbedata, følge din udvikling i flotte grafer / kurver og ikke mindst er der adgang til internettet, hvor man både kan se nyheder, være opdateret med mails, surfe rundt og meget mere til. Ydermere er det muligt at tegne en virtuel rute i hele verden, hvorefter computeren automatisk tilrettelægger stigningen og du løbende kan følge med på kortet hvor du befinder dig. Såfremt du er mere til film eller høre musik, så kan dette ligeledes lade sig gøre. Her kan enten findes noget på internettet eller tilslut via USB til computerens media player (afspiller DivX, AVI, MP4, MP3) og samtidig sørger de integrerede højtalere for at levere en krystalklar lyd. Derudover tilbyder Tunturi Pure Run 10.1 et væld af forinstallerede træningsprogrammer og der kan i øvrigt oprettes brugerprofiler for op til 100 brugere, således man kan gemme personlige favoritindstillinger, i forhold til favorit programmer, statistik og meget mere til.
 

Display og funktioner

En af de fedeste features ved Tunturi Pure Run 10.1 er den 15″ store LED farveskærm, som ikke alene ser godt ud, men ligeledes giver adgang til en række af de mest eksklusive funktioner. Foruden alle mulighederne, som ovenstående beskrevet, så giver skærmen ligeledes et konstant overblik over alle relevante data under træningen, såsom hastighed, tilbagelagt distance, kalorieforbrug, tid, puls og stigning. Stigningen (intensiteten) kan justeres i 12 niveauer og hastigheden kan reguleres mellem 0,8 – 22 km/t med mulighed for at justere i intervaller af 0,1 km/t. Endvidere er pulsbælte medfølgende, således du kan måle pulsen trådløst – dog kan pulsen ligeledes måles ved hjælp af sensorerne i håndtagene.
 

Træningsprogrammer og brugerprofiler

Det er naturligvis helt op til dig som bruger, hvorvidt du ønsker at træne frit eller hjælpes på vej med et af de 128 træningsprogrammer. Herved kan der fokuseres på præcis det område du ønsker, hvad end det er muskelforøgelse, vægttab, genoptræning eller noget helt andet. Ydermere er der også en række pulsbaserede træningsprogrammer, således computeren automatisk tilrettelægger træningsprogrammet udfra din puls. Det er også muligt at oprette op mod 100 brugerprofiler, således hver enkel bruger af løbebåndet kan gemme personlige indstillinger, personlige mål og ikke mindst se udviklingen i flotte grader og statistikker.
 

Kvalitet

Det er ikke alene i forhold til funktioner og features at Tunturi Pure Run 10.1 er en overlegen model, men ligeledes i forhold til kvaliteten. Løbebåndet er blandt andet udstyret med en 3,5 HK DC motor, hvor ydelsen kan peakes op til 6 HK. Derudover er løbebæltet 30 mm tykt, hvilket med sikkerhed holder hele løbebåndets levetid, samt er løbefladen på hele 50 x 150 cm. Tunturi Pure Run 10.1 kan klare en brugervægt på op til 150 kg.
 

Yderligere information

Løbebåndet har dimensionerne 208 cm x 82 cm x 145 cm og en vægt på 112,6 kg.


Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...