Tunturi Pure Run 1.1

( 0) 0 anmeldelser
Score
00
100

Dagens priserPrisudvikling
Either a table must be specified, or this shortcode will only work on products with a proper table specified

Max motoreffekt

Max motoreffekt

Max hastighed

Max hastighed

Løbeflade

Løbeflade

Max brugervægt

Max brugervægt

Max stigning

Max stigning

Se alle specifikationer

Testplacering

Alle løbebånd
 Nr. 49 ud af 8

Bedste løbebånd »


Anmeldelser af Tunturi Pure Run 1.1

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
Der er ikke nogen brugeranmeldelser.
Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.

Tunturi Pure Run 1.1 Tunturi Platinum Reebok GT40s Tunturi Run Go 15 Tunturi Run Go 70
Score
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
Pris kr. kr. kr. kr. kr.
Testresultater
Max motoreffekt 2 Hk
Max hastighed 16 km/t
Løbeflade størrelse 43x130 cm
Max brugervægt 120 kg
Antal programmer 15
Løbebåndets vægt 68 kg
Max stigning 12 %

Beskrivelse af Tunturi Pure Run 1.1

Tunturi Pure Run 1.1 er et løbebånd, som afspejler høj kvalitet kombineret med en intuitiv betjening. Computeren er udstyret med en række gode funktioner, samt giver den overblik over de mest nødvendige træningsdata. Ydermere kan der vælges mellem en række forinstallerede træningsprogrammer og der kan oprettes brugerprofiler for op til 2 personer. Med andre ord kan dine personlige mål og favoritindstillinger gemmes for 2 personer, således de altid er let tilgængelige når løbebåndet tages i brug. I håndtagene er der integrerede sensorer, som giver en præcis måling af pulsen – men du har ligeledes mulighed for at tilslutte pulsbælte, såfremt du ønsker trådløs måling. Bemærk at løbebåndet kan foldes, så det fylder 106 cm i længden i stedet for 188 cm.
 

Display og funktioner

Computeren er ikke alene nem at bruge, men giver ligeledes adgang til en række gode funktioner. Først og fremmest får du konstant visning af henholdsvis tid, distance, hastighed, kalorieforbrug, stigning og puls. Derudover kan der vælges mellem 10 træningsprogrammer, hvilket giver en god varieret træning. Du kan altså selv bestemme, hvorvidt der skal fokuseres på vægttab, forbedring af form eller andet og dine favoritindstillinger kan senere gemmes på en af brugerprofilerne. Ydermere tilbyder løbebåndet at kunne regulere hastigheden i intervallet 0,8 km/t – 16 km/t og intensiteten kan justeres i 12 niveauer. Regulering af intensitet foregår elektronisk via computeren.
 

Yderligere information

Er der begrænset med plads kan det være en fordel at folde løbebåndet efter benyttelse. Herved kommer det til at fylde betydeligt mindre i længden – dog med bekostning for lidt mere fylde i højden. Derudover er løbebåndet med transporthjul, hvilket gør flytning fra A til B betydeligt nemmere, samt har det justerbare støtteben, så det med sikkerhed står stabilt. Løbefladen er 51 x 142 cm og maskinen kan benyttes af brugere op til 135 kg.


Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...