Reebok ZR8

( 0) 0 anmeldelser
Score
00
100

Dagens priserPrisudvikling
Either a table must be specified, or this shortcode will only work on products with a proper table specified

Max motoreffekt

Max motoreffekt

Max hastighed

Max hastighed

Løbeflade

Løbeflade

Max brugervægt

Max brugervægt

Max stigning

Max stigning

Se alle specifikationer

Testplacering


Anmeldelser af Reebok ZR8

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
Der er ikke nogen brugeranmeldelser.
Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.

Reebok ZR8 Tunturi Run Go 30 Tunturi Platinum Tunturi Run Go 15 Tunturi Run Go 70
Score
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
Pris kr. kr. kr. kr. kr.
Testresultater
Max motoreffekt
Max hastighed
Løbeflade størrelse
Max brugervægt
Antal programmer
Løbebåndets vægt
Max stigning

Beskrivelse af Reebok ZR8

Reebok ZR8 løbebåndet er udstyret med nogle super gode kvalifikationer, der danner rammerne for både et meget enkelt løbebånd, men samtidig et løbebånd der tilbyder brugeren en masse gode muligheder. Maskinen er først og fremmest forsynet med en stærk motor på hele 2,0 hestekræfter, der samtidig sikrer en rigtig god og kontinuerlig drift. Hastigheds intervallet, som løbebåndet kører med ligger på 1-16 km/t, medens stigningen er elektronisk styret og går op til 12 % (intensitet), Det er utroligt let at regulere på både hastighed og stignings niveau, eftersom der på håndtaget er “hurtigknapper” til at regulere på disse. Maskinen har i alt 24 programmer installeret, hvoraf 1 af dem er manuelt. Programmerne fokuserer meget bredt, og der vil helt sikkert være et, der kan opfylde brugerens visioner og mål, og hvis ikke kan der som skrevet udarbejdes et manuelt program. Ydermere er løbebåndet utrolig komfortabelt at løbe på, da der i løbepladen er installeret dæmpningsplade, som samtidig beskytter led, ankler og knæ mod eventuelle skader/overbelastninger.

 

Display

Computerens display rummer en masse muligheder og justeringer, hvilket netop gør at løbebåndet er så alsidigt som det er. Dette kan naturligvis godt være en anelse svært at forholde sig til i starten, specielt for den mest uerfarne bruger, men det er dog kun et spørgsmål om at sætte sig ind i de forskellige knappers funktioner, hvilket kommer efterhånden. Displayet giver naturligvis også et permanent billede af vigtige informationer omkring det pågældende løb. Herunder er tid, distance, kalorie forbrænding, puls, hastighed. Pulsen måles i form af håndpuls måling, hvor sensorerne sidder på maskinens styr. Selveste skærmen på displayet er i øvrigt LCD, hvilket giver et meget klart og tydeligt billede.

 

Yderligere information

Dette Reebok løbebånd er desuden utroligt nemt at flytte frem og tilbage, eftersom det er foldbart. Med foldbare løbebånd, vil det sige at det kan foldes op så det står i en lodret position, så det ikke fylder ret meget. Herefter sørger de kraftige PVC hjul, som maskinen er udstyret med for at klare resten. PVC hjulene gør det utrolig nemt at flytte maskinen frem og tilbage, hvis man evt. skulle have lyst til at se fjernsyn, mens man træner, kan det også snildt klares. En sidste information er brugervægten, som på dette løbebånd befinder sig på maksimalt 110 kg.


Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...