Reebok GT40s

( 0) 0 anmeldelser
Score
00
100

Dagens priserPrisudvikling
Either a table must be specified, or this shortcode will only work on products with a proper table specified

Max motoreffekt

Max motoreffekt

2 Hk

Max hastighed

Max hastighed

16 km/t

Løbeflade

Løbeflade

43×130 cm

Max brugervægt

Max brugervægt

120 kg

Max stigning

Max stigning

12 %

Se alle specifikationer

Testplacering


Anmeldelser af Reebok GT40s

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
Der er ikke nogen brugeranmeldelser.
Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.

Reebok GT40s Tunturi Run Go 15 Tunturi Run Go 70 Reebok ZR8 Tunturi Pure Run 10.1
Score
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
Pris kr. kr. kr. kr. kr.
Testresultater
Max motoreffekt 2 Hk
Max hastighed 16 km/t
Løbeflade størrelse 43x130 cm
Max brugervægt 120 kg
Antal programmer 15
Løbebåndets vægt 68 kg
Max stigning 12 %

Beskrivelse af Reebok GT40s

Reebok GT40s løbebåndet er en flot og moderne model, der indeholder de kvalifikationer, der kræves af et godt løbebånd. Modellen er meget moderne i forhold til designet, og har en kraftig motor på 2,0 HK. Motoren sørger for en god kontinuerlig drift, selv ved maskinens højeste hastigheder. Top hastigheden ved dette løbebånd er 16 km/t, medens den maksimale stigning er på 12 %. Det er meget nemt at regulere på både hastighed og stigning selv under høje hastigheder, da knapperne har en meget praktisk position.

 

Programmer og display

Modellen er ligesom alle andre løbebånd udstyret med præ installerede programmer, og ved denne maskine er der 15. Programmerne er henholdsvis target time, target distance og target kalorier. Herudover er et af programmerne manuelt, det vil sige at du selv kan lave et, medens der er Quick start, som typisk sidder på de fleste løbebånd. Programmerne vælges på displayet, der oven i købet har en stor LCD skærm, der samtidig giver et klart og tydeligt billede af de informationer der vises. På skærmen vises permanent hastighed, kalorier og tid. Det er samtidig muligt at høre musik under træningen, eftersom der er indbyggede højtalere samt mulighed for at tilslutte både Ipod og 3 W højtalere.

 
I selveste løbefladen er der samtidig installeret støddæmpere, for et mere komfortabelt løb, samt mindre mulighed for skader. I sær knæ, ankler og led kan være udsatte hvis der ikke er nok affjedring i løbepladen, men i dette tilfælde giver maskinen ikke bare en mere komfortabel træning, men samtidig et mere progressivt afsæt i selveste løbet.


Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...