PRO-FORM 525 ZLT

( 0) 0 anmeldelser
Score
00
100

Dagens priserPrisudvikling
Either a table must be specified, or this shortcode will only work on products with a proper table specified

Max motoreffekt

Max motoreffekt

Max hastighed

Max hastighed

Løbeflade

Løbeflade

Max brugervægt

Max brugervægt

Max stigning

Max stigning

Se alle specifikationer

Testplacering


Anmeldelser af PRO-FORM 525 ZLT

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
Der er ikke nogen brugeranmeldelser.
Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.

PRO-FORM 525 ZLT Reebok GT40s Tunturi Pure Run 10.1 Tunturi Run Go 50 Reebok ZR8
Score
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
Pris kr. kr. kr. kr. kr.
Testresultater
Max motoreffekt 2 Hk
Max hastighed 16 km/t
Løbeflade størrelse 43x130 cm
Max brugervægt 120 kg
Antal programmer 15
Løbebåndets vægt 68 kg
Max stigning 12 %

Beskrivelse af PRO-FORM 525 ZLT

PRO-FORM 525 ZLT løbebåndet er et meget populært løbebånd, fordi det indeholder nogle rigtig gode kvalifikationer, og stadig fås til en rigtig fornuftig pris. Motoren er forholdsvis stærk og har en effekt på 2 kontinuerlige HK, hvilket er meget passende til hjemme træning. Der er desuden installeret et dæmpnings system i løbepladen, som beskytter både ankler, knæ og led mod skader. Dæmpnings systemet dæmper desuden støj niveauet drastisk.

 

Justerings muligheder og musik tilslutning

Den maksimale hastighed løbebåndet kan opnå er 16 km/t, medens den maksimale stigning (intensitet) ligger på 10 %. Både stigningen og hastigheden kan nemt justeres, eftersom der på displayet er installeret hurtigknapper. Hurtig knapperne er meget anvendelige, specielt hvis der skal reguleres under høj hastighed, og de kan både regulere i store og små intervaller afhængig af hvor længe de holder inde. Foruden at kunne regulere på hastighed og stigning kan maskinen samtidig køre med forskellige trænings programmer. Der kan vælges mellem 16 forskellige trænings programmer, der hver i sær fokuserer på forskellige ting. Trænings programmerne fokuserer på forskellige ting, lige fra tids programmer til kalorie forbrændings programmer.

 

Display

Displayet på maskinen er meget lille og enkelt. Der kan ikke ses alle informationer omkring trænings passet, men den har naturligvis overblik over det hele. Det er til gengæld nemt at bevæge sig rundt, takket være en intuitiv menu. Der kan samtidig tilkobles MP3/Iphone, hvor der med det indbyggede lydsystem kan høres musik under træningen. For at være mere præcis er lydsystemet Intermix Acoustics lydsystem. Derudover kan der på displayets skærm samtidig holder overblik over pulsen. Pulsen måles i form af håndpuls indikator, der videregiver informationerne til computeren. Håndpuls målingen giver et meget præcist resultat, og der kan samtidig køres trænings programmer der fokuserer på pulsen.

 

Yderligere information

Selveste løbebåndet er i forhold til mange andre løbebånd ikke særlig stort. Derudover kan løbebåndet foldes sammen, således at det næsten ikke fylder noget. Løbebåndet flyttes frem og tilbage ved hjælp af transporthjul, og eftersom det ikke er særlig stort kan det meget nemt flyttes foran fjernsynet, mens man løber hvis det er det man har lyst til.


Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...