Nordic Track T17.5

( 0) 0 anmeldelser
Score
00
100

Dagens priserPrisudvikling
Either a table must be specified, or this shortcode will only work on products with a proper table specified

Max motoreffekt

Max motoreffekt

Max hastighed

Max hastighed

Løbeflade

Løbeflade

Max brugervægt

Max brugervægt

Max stigning

Max stigning

Se alle specifikationer

Testplacering

Alle løbebånd
 Nr. 29 ud af 8

Bedste løbebånd »


Anmeldelser af Nordic Track T17.5

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
Der er ikke nogen brugeranmeldelser.
Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.

Nordic Track T17.5 Tunturi Run Go 15 Tunturi Run Go 70 Reebok GT40s Tunturi Pure Run 10.1
Score
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
Pris kr. kr. kr. kr. kr.
Testresultater
Max motoreffekt 2 Hk
Max hastighed 16 km/t
Løbeflade størrelse 43x130 cm
Max brugervægt 120 kg
Antal programmer 15
Løbebåndets vægt 68 kg
Max stigning 12 %

Beskrivelse af Nordic Track T17.5

Nordic Track T17.5 løbebånd er en maskine, der indeholder et væld af super gode kvalifikationer der tilbyder brugeren de bedste forhold og muligheder for at opnå en optimal træning. På bekostning af en særdeles fornuftig pris adskiller maskinen sig forholdsvis meget i forhold til de øvrige løbebånd på markedet (selvfølgelig stadig samme princip), og er specielt egnet til de “mere erfarne” løbere der ønsker en høj intensitet med hensyn til fart. Motoren er 100 % kontinuerlig, hvilket medvirker til at den ved alle hastigheder (helt op til 22 km/t), kører helt glidende og generelt fungerer rigtig godt i drift. Ydermere er maskinen udstyret med hurtigknapper, hvor hastigheden kan justeres med 2 km/t for hvert tryk. Ikke nok med det er der ved denne maskine integreret et eksklusive håndtag, der sidder på den bedst mulige position under selveste træningen. Håndtagene regulerer hastigheden mere roligt, nemlig 0,1 km/t, så der er alle muligheder for at finde den ønskede intensitet. Ydermere kan der ved maskinen vælges mellem forskellig intensitet set i forhold til stigning. Med det menes at maskinen kan regulere på selveste stigningen ved løbet i intervallet 0-15 %. Ydermere er modellen udstyret med 32 forskellige trænings programmer, der hver især er professionelt udviklet. Trænings programmerne er specielt meget anvendelige, hvis du som bruger er mere uerfaren med træning, men samtidig vil sikre gode resultater.

 

IFit-live modul

Dette modul er ikke medfølgende til maskinen, men er et rigtig godt supplement der kan tilkøbes ved siden af, hvis der er interesse. IFit-live modulet tilkobles utroligt simpelt selveste konsollen, hvorefter du som bruger får ekstra mange muligheder. Der kan hentes yderligere færdigt lavede trænings programmer, oprette egen profil, lave egne ruter med Google Maps, Konkurrere mod andre, samt tilkobles diverse apps (f.eks. IFIT App). Specielt at lave sin egen rute i Google Maps er meget interessant, og giver dig muligheden for visuelt at følge din egen rute og se hvor langt du er nået. Hvis det går op af bakke eller ned ad bakke i den valgte rute fra Google Maps, vil maskinen automatisk justere på stigningen, så du rent faktisk oplever det som præcis den rute du har valgt, dog uden at fysik være der. Google maps er verdensomspændende og du kan derfor vælge en rute fra et sted du muligvis savner? Eller blot et sted du gerne ville prøve at løbe.

 

Display og yderligere informationer

Selveste displayet er meget nemt og intuitivt at finde ud af. Displayet er bestående af en lækker oplyst LCD-skærm, hvor de tidligere beskrevne justerings muligheder administreres (Hastighed, Stigningsgrad, træningsprogrammer), men også meget mere. Maskinen er udviklet med et af de bedste dæmpnings systemer på markedet, der beskytter både knæ, ryg og andre udsatte områder rigtig godt under træningen. Takket være Flexselect systemet kan brugeren helt selv bestemme hvorvidt dæmpningen skal være meget skånsom, mere blød eller mere fast, alt efter hvordan brugeren ønsker det. Det er samtidig meget let at regulere på dæmpningen af maskinen, således at de mest uerfarne brugere kan finde ud af det. Ydermere giver displayet et permanent billede af vigtige informationer omkring træningen. Det vil sige at hastighed, tid, distance, kalorie forbrug og puls konstant kan holder øje med i form af et krystalklart billede. Selveste pulsen måles meget præcist takket være håndpulsmålingen, der sidder lige under displayet. Der medfølger yderligere pulsbælte, som er polar kompatibelt. Ikke nok med er maskinen udstyret med integrerede højtalere.

 

Sikkerhed og let at flytte

At flytte maskinen frem og tilbage for at finde den helt rigtige position er meget simpelt. Maskinen kan løftes op i en næsten 90 graders lodret form, der gør den betydeligt nemmere at flytte. Ydermere hjælper transporthjulene meget til. Derudover er maskinen udstyret med en sikkerheds nøgle, som det ligger i navnet forebygger eventuelle ulykker, i det maskinen kan opnå en rigtig høj hastighed.


Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...