Nordic Track 12.2

( 0) 0 anmeldelser
Score
00
100

Dagens priserPrisudvikling
Either a table must be specified, or this shortcode will only work on products with a proper table specified

Max motoreffekt

Max motoreffekt

Max hastighed

Max hastighed

Løbeflade

Løbeflade

Max brugervægt

Max brugervægt

Max stigning

Max stigning

Se alle specifikationer

Testplacering


Sammenligning

Anmeldelser af Nordic Track 12.2

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
Der er ikke nogen brugeranmeldelser.
Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.


Nordic Track 12.2 Sole Fitness F85 ProForm Power 995i Sole Fitness TT8 Sole Fitness F63
Score
0 100
84 100
75 100
74 100
70 100
(0)
0 anmeldelser
(4.1)
98 anmeldelser
(3.7)
195 anmeldelser
(4.0)
12 anmeldelser
(3.4)
74 anmeldelser
Pris kr. 16.900 kr. 9.900 kr. 21.900 kr. 12.900 kr.
Testresultater "Bedste køb" - Treadmilldoctor.com
"Testvinder" - Bäst-i-test.se
Max motoreffekt 4 Hk 3 Hk 3 Hk 3 Hk
Max hastighed 20 km/t 22 km/t 20 km/t 18 km/t
Løbeflade størrelse 152x56 cm 51x152 cm 152x56 cm 51x152 cm
Max brugervægt 150 kg 136 kg 180 kg 147 kg
Antal programmer 10 30 10 10
Løbebåndets vægt 127 kg 92 kg 144 kg 115 kg
Max stigning 15 % 15 % 15 % 15 %

Beskrivelse af Nordic Track 12.2

Med Nordic Track 12.2 løbebånd får en maskine, der er udstyret med et hav af super gode kvaliteter og muligheder. Maskinen er i øjeblikket utrolig populær på markedet. Maskinen er udstyret med en motor med 2,75 HK kontinuerlig drift, samt mulighed for at opnå en hastighed på 20 km/t. Ved hjælp af Quickspeed knapperne er det meget nemt at både øge og sænke hastigheden på maskinen. Ligeledes er maskinen udstyret med “Quickincline” knapper. Disse knapper sørger for at maskinen ligeledes øger eller sænker selveste stigningen i maskinen (intensiteten). Stigningen kan reguleres helt op til 12 %, som svarer til 43,2 grader.

 

Smarte funktioner

Nordic Track 12.2 løbebåndet er udstyret med en masse funktioner, der både gør træningen mere komfortabel, men samtidig skåner dele af din krop, der belastes under selveste løbet. På løbepladen har maskinen installeret et dæmpnings system. Dæmpnings systemet har den funktion at det naturligvis dæmper den hårde overflade, hvorved den i høj grad skåner både knæ og ryg. En anden smart funktion, som dette løbebånd er udstyret med sidder i selveste motoren. Nordic track arbejder utroligt meget med at forbedre motoren og så vidt muligt forsøge at skabe pålidelige, stort set lydløse motorer. I denne model afkøles motoren med en blæser (aksialblæser), som ikke bare gør maskinen næsten helt lydløs, men også forbedrer din individuelle træning og øger motorens levetid.

 

Display

Modellen display dækker over et væld af muligheder, og man kan godt sige at det måske for nogle af de lidt mere teknisk uerfarne kan være lidt svært lige og finde hoved og hale på det hele. Dog er alle knapperne tydeligt afmærkede med hvilken funktion de har, og efter man lige har sat sig lidt ind i det vil det heller ikke være noget problem. I displayet kan der samtidig vælges hvorvidt man ønsker at træne efter et trænings program. Der er i maskinen installeret hele 24 forskellige trænings programmer, der hver i sær er professionelt udviklet, og sætter fokus på forskellige ting ved træningen. Med det menes at nogen af programmerne kan fokusere på henholdsvis tid, distance, puls mm. På displayets skærm vises naturligvis også permanente informationer omkring trænings passet. Disse informationer er; Tid, distance, kalorie forbrug, hastighed, Watt og puls. Selveste pulsen måles i form af håndpuls sensorer på maskinens inderste del af styret, men der medfølger samtidig pulsbælte som er polar kompatibelt. Pulsbæltet kan være nemmere at anvende, eftersom det under høj fart kan være vanskeligt at have hænderne placeret på den inderste del af styret. I displayet er der samtidig indbyggede højtalere og der kan samtidig tilkobles IPOD/MP3 afspillere for at høre musik eller anvende forskellige sjove APPS.

 

IFIT live APP

IFIT Live APP’en er en af de mest anvende og sjove APPS at bruge under træningen. APP’en er både sjov og motiverende på rigtig mange måder, i det den åbner en hel masse muligheder for dig og din træning. IFIT Live appen er lavet ud fra et samarbejde med Google maps, og giver mulighed for at løbe i hele verden. Med det menes at du kan tegne din egen rute, hvad end det er Paris, Madrid, Rom osv., hvorefter stigningerne på ruten automatisk reguleres på løbebåndet, så det med andre ord vil føles præcist som om du selv løb ruten. Du kan samtidig følge ruten i Google Streetview, så det visuelt føles som om du selv er der. Med App’en kan du yderligere løbe mod andre, hente yderligere trænings programmer og sammenligne tidligere løb. IFIT live appen skal dog tilkøbes ved siden af løbebåndet.

 

Yderligere informationer og sikkerhed

Nordic Track 12.2 løbebåndet er udstyret med en sikkerheds nøgle. Sikkerheds nøglen sørger for at hvis du skulle få ubalance/falde af på løbebåndet vil nøglen automatisk sørge for at løbebåndet standser. Derudover er løbebåndet meget praktisk, i forhold til at det kan foldes sammen, hvorefter de kraftige transporthjul sørger for at maskinen nemt kan flyttes frem og tilbage. Ydermere er der gjort plads til både IPOD, vandflaske bog eller hvad man nu lige har lyst til at hæve tæt på under træningen.


Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...