Abilica Premium 9500

( 0) 0 anmeldelser
Score
00
100

Dagens priserPrisudvikling
Either a table must be specified, or this shortcode will only work on products with a proper table specified

Max motoreffekt

Max motoreffekt

Max hastighed

Max hastighed

Løbeflade

Løbeflade

Max brugervægt

Max brugervægt

Max stigning

Max stigning

Se alle specifikationer

Testplacering

Alle løbebånd
 Nr. 30 ud af 8

Bedste løbebånd »


Anmeldelser af Abilica Premium 9500

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
Der er ikke nogen brugeranmeldelser.
Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.

Abilica Premium 9500 Tunturi Run Go 50 Reebok ZR8 Tunturi Pure Run 2.1 Tunturi Pure Run 4.1
Score
0 100
0 100
0 100
0 100
0 100
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
Pris kr. kr. kr. kr. kr.
Testresultater
Max motoreffekt
Max hastighed
Løbeflade størrelse
Max brugervægt
Antal programmer
Løbebåndets vægt
Max stigning

Beskrivelse af Abilica Premium 9500

Abilica Premium 9500 løbebånd er en ekstremt eksklusiv model, der indeholder super gode kvalifikationer og ikke mindst en af de absolut bedste motorer på markedet. Maskinens motor er en såkaldt 5.0 HK AC motor. Denne motor gør det muligt at bruge løbebåndet stort set altid. AC motoren er modsat DC motoren i stand til at blive anvendt døgnet rundt, hvilket gør den utrolig anvendelig i firmaer/foreninger eller bare hvis den bliver brugt meget. AC motoren anbefales typisk, hvis maskinen bruges mere end 4 timer om dagen. Ydermere er AC motoren på alle punkter bedre end DC motoren i det den længere levetid, mindre vedligeholdelse og mindre larm. Disse kvalifikationer er allesammen vigtige faktorer for et godt løbebånd, og danner rammerne for en dyrere men samtidig betydeligt mere eksklusiv model.

 

Brugervenlighed

Denne maskine opnår ekstremt høj brugervenlighed både med hensyn til en utrolig let betjening i form af et intuitivt display, men samtidig på baggrund af at næsten alle individer kan anvende maskinen. Selveste løbepladen er meget stor og har et areal på 52×155 centimeter, hvilket giver brugeren mulighed for at bruge flere kræfter på selveste træningen i stedet for at være bange for at falde ud hvis løbe fladen var for lille. Ydermere ligger den maksimale brugervægt på 180 kg, hvilket samtidig gør den meget anvendelig at bruge for flere brugere pga. den store variation. Maskinen kan yderligere højdejusteres i helt op til 15 niveauer, hvilket gør den endnu mere anvendelig uanset hvem der bruger den (i hvert fald mere behagelig).

 

Teknisk og betjening

Maskinens tekniske udvikling er samtidig utrolig lang fremme, og den rummer et væld af muligheder. Tophastigheden ligger på 20 km/t, hvilket er meget almindeligt for eksklusive løbebånd. Ydermere er selveste computeren stor og samtidig meget nem at betjene. Der er 6 integrerede LED skærme i maskinen, der hver i sær styrer og giver overblik. 9 indbyggede programmer er installeret, så der kan trænes med forskellig intensitet. Den individuelle bruger har naturligvis mulighed for at holde øje med resultater, da der er permanent visning af det pågældende trænings pas (hastighed, distance, puls mm.). Selveste pulsen måles i form af håndpulsmåling på maskinens styr, og er medvirkende til et utroligt præcist resultat. Der er samtidig indbygget pulsmodtager til brug af ukodet pulsbælte. Ydermere er der ved denne model mulighed for at høre musik under træningen. 2 stk. lækre højtalere er integrerede i maskinen, hvor der samtidig er mulighed for at tilkoble diverse afspilnings enheder i form af IPOD eller MP3.


Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...